top of page
newborn fotograaf Friesland
fotostudio friesland

Prachtige albums van de beste kwaliteit

Hoe tof als je, jouw allermooiste foto's gebundeld hebt tot een mooi handgemaakt kwalitatief album?

Fotostudio LIEF levert prachtige albums waar je over 30 jaar nog met veel plezier gezamenlijk met je gezin doorheen bladert.

Waarom een foto album?

GENERATIES LANG PLEZIER

Af en toe zijn er klanten die enkel de digitale bestanden vragen. Ze gaan er nog wel iets mee doen zeggen ze dan. Toch blijven de foto’s op hun harde schijf staan. Uiteindelijk verdwijnen de foto’s tussen duizenden andere foto’s. Sommige mensen verwijderen per ongeluk de foto’s of de foto’s zijn verdwenen nadat de harde schijf crashte. (wijze raad: neem altijd een backup)
Dat is wel heel jammer gezien de investering die je maakte.

Hoe komt dat? 

Life just gets in the way. 

Het vergt tijd om een fotoboek te maken. Veel tijd! Veel keuze’s die je moet maken ook.

 

Ik merk dat de huidige generatie kinderen het plezier en de magie van het bladeren door een echt fotoalbum (zo eentje dat je kan vast pakken. Waarvan je het papier tussen je vingers voelt en de kaft kan ruiken) niet meer kennen.

Weet jij nog hoe het voelt? Om die herinneringen op te halen uit je kindertijd terwijl je door een album bladert? Ik ben er vrij zeker van dat de iPhone foto’s die je vandaag maakt van je peuter, niet op zijn smartphone staan als hij 14 is. En waar zullen die foto’s zijn wanneer je kind volwassen is?

Ik maak met alle liefde een mooi zelf samengesteld album voor jullie.

cakesmash fotograaf

Na de reportage

Na de reportage ontvangen jullie van mij de link naar jullie online foto galerij, Jeeeh! Nu kunnen jullie aan de slag met het selecteren van de foto's die jullie graag in het album terug zien. Dit gaat heel eenvoudig door op het hartje onder de foto te klikken. Ik heb jullie favorieten nu ontvangen en kan aan de slag met het maken van jullie album. De opzet van het album ontvangen jullie digitaal en jullie kunnen hier doorheen bladeren. Jullie kunnen nu het album goedkeuren of aanpassingen aan mij doorgeven. Is het album helemaal naar wens, dan is het wachten begonnen.

Hoe word een album gemaakt?

Bekijk de video hieronder van de album leverancier van Fotostudio LIEF. Hoe deze mooie handgemaakt albums worden gemaakt.

Slide Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content.

bottom of page