top of page

 Newborn reportage - Newborn fotograaf - Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot Friesland - Fotograaf Friesland - Fotografie - Hurdegaryp - Burgum - Wergea - Stiens - Ferwert - Burdaard - Eastermar - Buitenpost - Dronryp - Akkrum - Aldeboarn - Earnewald - Gytsjerk - Sint Annaparochie - Dokkum - Wolvega - Steenwijk - Gorredijk - Sexbierum - Heeg - Beesterzwaag - Workum - Grou - Leek - Zuidhoorn - Rhoden - Giethoorn - Veenhuizen - de Westereen - Damwald - Holwerd - Makkum - Stavoren - Balk - Oosterwolde - Drachten - Franeker - Harlingen - Sneek - Heerenveen - Bolsward - Lemmer - Emmeloord - Bolsward - Hoogeveen

gezin fotoreportage

Gezinfotoshoot

LET ME LOVE YOU A LITTLE MORE BEFORE YOU'RE NOT LITTLE ANYMORE

Als het even kan, laat ik van mijn eigen gezin ook ieder jaar foto's maken. De foto's van jullie als gezin samen zijn zo waardevol om te hebben. Het laat de band zien die jullie met elkaar hebben, de liefde, de interactie, de spontaniteit en het plezier. Vaak staan onze telefoons vol met foto's van onze kinderen, maar zijn er weinig foto's waar we zelf ook op staan. Juist die foto's waar jullie samen opstaan, zijn zo waardevol om te hebben. Het zal de kinderen laten zien hoe geliefd ze waren toen ze opgroeiden en hoe veilig ze zich voelden in jullie armen. Het helpt de kinderen ook om te herinneren hoe ze er een paar jaar geleden uitzagen wanneer de foto's in huis hangen. 

Een gezinsfotoshoot kan plaats vinden in de studio, maar ook op een buiten locatie. De meeste gezinsfotoshoots buiten vinden plaats in het voorjaar, zomer en het najaar tijdens de avonduren in de omgeving van Leeuwarden. Ongeveer anderhalf uur voordat de zon ondergaat is het licht prachtig en zouden we een uur met heel mooi zonlicht (hopelijk schijnt de zon!) kunnen fotograferen. Het warme zonlicht tijdens het gouden uurtje, geeft de foto's iets magisch.. 

familie fotografie Hardegarijp

Voor de fotoreportage

Wil je een reportage van je gezin? Bel of mail me dan om een afspraak te maken.

Samen kiezen we een datum waarop we de fotoshoot laten plaatsvinden.

Vooraf bespreken we samen wat jullie voorkeur is qua kleur en materiaal..​

gezin reportage
fotoreportage studio

Sessie prijs

INVESTEER IN EEN MOOIE HERINNERING VOOR LATER 

Ná het plaatsen van de reservering betaal je de opnamekosten voor de fotoshoot. De opnamekosten voor een gezinsfotoshoot zijn €145. Wanneer de opnamekosten zijn betaald is de reservering en het plekje in de agenda definitief geboekt.

 

Het restant van de investering betaal je ná de Newbornshoot. De minimale investering voor een gezinshoot is € 145 + het bedrag een fotoproduct.


De producten zijn allemaal in de fotostudio te bekijken.

Meisjes in het park

Tijdens de reportage

In de luxe fotostudio in Leeuwarden, bereid ik al diverse decor settings voor die jullie van te voren hebben gekozen door middel van mijn gezins fotoshoot brochure. 

Meisjes in het park
gezin fotoshoot
gezin fotoshoot

Na de reportage

Een aantal weken na de foto reportage ontvangen jullie van mij een uitnodiging voor een bestelsessie bij mij in de foto studio.  

Ik ontvang jullie dan graag om de slideshow van jullie fotoreportage voor de eerste keer bekijken. Een speciaal moment!

fotoshoot leeuwarden

Bestelsessie

EEN TASTBAAR PRODUCT

Tijdens deze bestelsessie in de Fotostudio in Leeuwarden gaan we jouw bestellingen helemaal in orde maken.

Zo hoef je verder helemaal nergens meer aan te denken. Tijdens de bestelsessie gaan we het volgende doen:

1.

We gaan de slideshow van jullie fotoreportage bekijken.

2.

High end foto product kiezen.

3.

Het aantal digitale bestanden kiezen.

fotoshoot leeuwarden
fotoshoot leeuwarden

Hoe gaan het in zijn werk?

- De fotosessie is inclusief voorbereiding, gebruik van kleding en accessoires in de studio, nabewerking van de mooiste foto's, bestelsessie achteraf in de studio.

- Digitale bestanden en overige fotoproducten zitten niet inbegrepen bij de fotoshoot prijs. Deze bestel je tijdens de bestelsessie en betaal je achteraf.

- Ongeveer 2/3 weken na de fotoshoot plannen we een nieuwe datum voor de bestelsessie. Tijdens deze bestelsessie bekijken we samen de (bewerkte) foto's en lopen de productenlijst stap 1 t/m 3 na. Wat past het beste bij jullie, welke herinnering wil je hebben voor later? Welk formaat moet er aan de muur of welke kleur zullen wel het album maken. Allemaal vragen waar ik jullie in begeleid.

- Online galerie met minimaal 15 foto's om uit te kiezen
- Mijn ervaring en vakkennis met baby's/ kinderen
- Mijn tijd die ik bezig ben tijdens de fotoreportage en tijdens de nabewerking achteraf. 
- Accessoires zoals; verschillende achtergrond kleuren, wraps, haarbandjes, leuke kleertjes en mutsjes etc.

 

Deze prijzen gelden voor een fotoshoot in mijn fotostudio LIEF en voor op een buitenlocatie. 

 

Maak jouw fotoshoot tastbaar & persoonlijk!

We leven op dit moment in een digitaal tijdperk. Iedereen heeft zijn telefoon vol staan met foto’s van zijn kinderen, maar zou je met je kinderen achter de computer gaan zitten om de foto’s te bekijken? Elk jaar een dag prikken om ‘gezellig’ achter het scherm te duiken en herinneringen op te halen? Nee toch? Daarom is het mijn missie om iedereen met een mooi fotoproduct naar huis te laten gaan.


Maak die belangrijke periodes in je leven tastbaar voor later. Heerlijk toch om te weten dat er een mooi album in de kast ligt met jullie dierbaarste herinneringen. Net zoals jij vroeger wel eens het trouwalbum van je ouders (of opa & oma) doorkeek?
Opnieuw genietend van die mooie momenten…

EEN ECHTE PROFESSIONAL! JE WEET WAT JE AAN HET DOEN BENT, SUPER MET KINDEREN EN PASGEBOREN BABY'S HEEL KNAP HOE JIJ IEDEREEN OP ZIJN OF HAAR GEMAK STELT. JE VOELT JE NIET ONGEMAKKELIJK BIJ JOU EN JE STRAALT OOK RUST UIT, JE NEEMT DE TIJD EN DOET ALLES VOOR "DIE" PERFECTE FOTO TE KRIJGEN! 

Samantha de Munck | Newborn reportage

Lees meer reviews via Google. Of misschien wil je zelf graag een ervaring delen? Ik waardeer het enorm! En als bedankje ontvang je een leuk cadeautje van jou fotoshoot via de post!

 

Reserveringsformulier

Gezinsfotoshoot

Laat hieronder je naam en emailadres achter en klik vervolgens op de download knop. Je ontvangt meteen het "Newborn magazine" met nog meer informatie!

bottom of page