top of page

Sittersessie - Sittersessie fotograaf - Sittersessie fotoshoot - Sitter sessie - bittersessie fotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot Friesland - Fotograaf Friesland - Fotografie - Hurdegaryp - Burgum - Wergea - Stiens - Ferwert - Burdaard - Eastermar - Buitenpost - Dronryp - Akkrum - Aldeboarn - Earnewald - Gytsjerk - Sint Annaparochie - Dokkum - Wolvega - Steenwijk - Gorredijk - Sexbierum - Heeg - Beesterzwaag - Workum - Grou - Leek - Zuidhoorn - Rhoden - Giethoorn - Veenhuizen - de Westereen - Damwald - Holwerd - Makkum - Stavoren - Balk - Oosterwolde - Drachten - Franeker - Harlingen - Sneek - Heerenveen - Bolsward - Lemmer - Emmeloord - Bolsward - Hoogeveen

Sitter Sessie

LET ME LOVE YOU A LITTLE MORE BEFORE YOU'RE NOT LITTLE ANYMORE

Kan je kindje zelfstandig zitten, maar nog niet los lopen? Dan is dit het perfecte moment om een Sitter Sessie Baby fotoshoot te boeken bij mij in de studio of buiten! Bij een Sitter Babyfotoshoot ligt de focus echt op jullie kindje en niet zozeer op het decor.
Er zal gebruik worden gemaakt van zachte en lichte materialen, outfits en achtergronden, zodat de kleuren op de foto's mooi rustig en naturel zijn. Je hoeft geen speciale kleding mee te nemen naar de fotoshoot, in de studio liggen verschillende outfits in maat 68/74 en 80/86. De Sitter Babyfotoshoot wordt meestal geboekt voor kindjes tussen de 7-9 maanden oud. 

Kinderen veranderen enorm veel het eerste jaar. Mochten jullie Newborn foto's hebben laten maken van jullie zoon/dochter, dan lijkt dat vast alweer een hele tijd geleden en zal jullie kindje er nu weer heel anders uitzien.
Het is nu tijd voor een nieuwe mijlpaal, wakkere foto's met de ogen open! Ook zal jullie kindje nu bewust naar de camera kijken, lachen om Kiekeboe en misschien zelfs al in de handjes klappen. Zelf vind ik dit een enorm leuke leeftijd om te fotograferen en de foto's zijn erg geschikt voor een mooi canvas in de woonkamer! Waar bij een CakeSmash fotoshoot de aandacht ook naar de feestelijke achtergrond, taart, vlaggetjes en ballonnen gaat, zal bij een Sitter Sessie alle focus op de puurheid van jullie kindje liggen. 

 

sittersessie reportage buitenshoot

Voor de reportage

Tijdens een Sitter Session zal jullie kindje uiteraard zittend gefotografeerd worden, maar ik zal daarnaast ook foto's maken wanneer jullie kindje op zijn buik/rug ligt of lekker rondkruipt. Boek een Sitter Session wanneer jullie kindje rond de 6 maanden oud is om alvast een plekje te kunnen reserveren in mijn agenda.
 
Aangezien een kindje rond de 8 maanden nog niet zo'n lange spanningsboog heeft en vaak snel moe wordt, zal een Sitter Fotoshoot ongeveer 45 minuten duren. Er is dan vaak wel tijd voor 2/3 verschillende outfits en verschillende achtergronden.
 

Om de datum definitief te reserveren betaal je alvast de opnamekosten. Deze kosten staan voor de tijd, voorbereiding, gebruik materiaal, kennis, creativiteit en de service. Dit bedrag is dus exclusief digitale bestanden of aanvullende producten. 

babyfotoshot Leeuwarden
fotostudio baby

Investering

INVESTEER IN EEN MOOIE HERINNERING VOOR LATER 

Wat is mijn werkwijze?

Je kiest bij het reserveren al voor welk pakket je wil gaan. Je betaalt ná het plaatsen van de reservering altijd een bedrag van € 195 aan. Pas na de aanbetaling is de reservering en het plekje in de agenda definitief. Het restant van de investering betaal je ná de Sitter Sessie. De minimale investering voor een Newbornshoot is € 195. 

Wil je toch liever een upgrade van je pakket na de Sitter Sessie? Dan is dat geen enkel probleem. Een upgrade naar een hoger pakket is altijd nog mogelijk.

Wil je nog á la carte fotoproducten bestellen náást je gekozen pakket? Ook dat is gewoon mogelijk!

sitter sessie
Tijdens de reportage

JE KINDJE BEPAALD HOE DE FOTOSHOOT VERLOOPT

Jullie kindje bepaalt hoe de reportage verloopt. We letten goed op de signalen die jullie baby ons geeft om de reportage zo comfortabel en soepel mogelijk te laten verlopen. Heeft jullie baby honger? Dan gaan we voeden. Vind hij of zij een pose niet fijn? Dan doen we die niet. De shoot vind plaats bij in de fotostudio en duurt ongeveer 1-1,5 uur. Deze tijd is nodig om in alle rust mooie foto's te kunnen maken.

sitter sessie
fotostudio Leeuwarden
Na de reportage

EEN TASTBAAR PRODUCT

Na de reportage ontvangen jullie van mij binnen een aantal dagen een sneak  preview van jullie fotoshoot en een uitnodiging voor een bestel sessie.  

Ik ga in de tussentijd aan de slag met de bewerking van de foto's. Afhankelijk van met name de huid van jouw kindje, is dat soms enorm veel werk. Ik haal huidschilfertjes, vlekjes, en baby-acne éen voor éen weg totdat je een mooi en nog steeds natuurlijk beeld van jouw kindje overhoudt.

Daarom duurt het afleveren van de foto’s soms best even; per foto is het vaak tussen 15 en 25 minuten werk. Met een gemiddelde van ca 20 geselecteerde foto’s per fotoshoot, levert dit toch al snel behoorlijk wat uurtjes werk op.

Inbegrepen bij de fotoshoot

- Online galerie met minimaal 15 foto's om uit te kiezen
- Mijn ervaring en vakkennis met newborn baby's
- Mijn tijd die ik bezig ben tijdens de fotoreportage en tijdens de nabewerking. 
- Accessoires zoals kleden, achtergronden, wraps, haarbandjes, leuke kleertjes en mutsjes etc.

 

Deze prijzen gelden voor een fotoshoot in mijn fotostudio Lief. 

 

HANDIG OM VAN TE VOREN TE WETEN

  • De fotoshoot duurt ongeveer een uur

  • Met broer/ zus of vader en moeder heeft een toeslag van €50 door de extra tijd tijdens de shoot maar ook in de bewerking

  • Kom met een volle buik en uitgerust naar de shoot

  • Er is een uitgebreide garderobe aanwezig om uit te kiezen. Eigen kleding is ook een mogelijkheid, houdt rekening met neutrale zachte kleuren en probeer drukke prints en teksten te vermijden

UPGRADE DIGITALE BESTANDEN

€15

€60

€99

€145

1
DIGITAAL BETAND

5
DIGITAAL BETANDEN

10
DIGITAAL BETANDEN

20
DIGITAAL BETANDEN

MONIQUE IS EEN FIJNE FOTOGRAAF, JE WORDT WARM WELKOM GEHETEN! GOED BEREIKBAAR VIA WHATSAPP VOOR AL JE VRAGEN/ VERWACHTINGEN, FIJN CONTACT! EEN MOOI RESULTAAT! BLIJ MEE!

Esther Traas | Sitter Sessie

Lees meer reviews via Google. Of misschien wil je zelf graag een ervaring delen? Ik waardeer het enorm! En als bedankje ontvang je een leuk cadeautje van jou fotoshoot via de post!

 

Ben je nieuwsgierig geworden?

EN WIL JE MEER WETEN?

Laat hieronder je naam en emailadres achter en klik vervolgens op de download knop. Je ontvangt meteen het "Sitter sessie magazine" met nog meer informatie!

DOWNLOAD

bottom of page