top of page

Cakesmash | Suus


Plakkerige handjes, taart gezichtjes en gekleurde voetjes. Bij een cakesmash fotoshoot mag het allemaal, sterker nog, het is juist de bedoeling! Foto’s waarbij de kleintjes de taart mogen opeten op de manier waarop zij dat zelf willen en dat terwijl er geweldige foto’s worden gemaakt! Uniek en leuk voor kindjes die bijna 1 jaar oud worden.


Suus kwam samen met mama, oma en haar grote broer Stef naar de fotostudio. Suus was niet helemaal fit en een beetje huilerig. Daarom wou ze het liefste naar mama of oma toe. Maar we hebben haar weten af te leiden. Suus vond vooral de spulletjes in het decor heel erg interessant. Zo had ze snel de ecalyptus te pakken.


PORTRET SESSIE


Ook Stef wou wel even graag op de foto met zijn zusje. Suus had daar andere gedachten bij haha, maar met een cracker erbij is het toch gelukt.CAKESMASH


Die blik zegt meer dan genoeg. Mag ik hier echt aanzitten???Hmmmmm....voorzichtig even proeven.

He, dit is ook leuk! Balonnen!


Jammie, jammie. Suus bleef maar smullen van de taart!

Het voorzichtige is ervanaf, ik wil de taart helemaal!


Hilarisch toch?! Dit gaat veel sneller....Jammie!

Dikke lol :)

BAD SESSIE


Na het cakesmashen lekker even schoon worden in een warm schuimbadje. Suus zat eerst even zo van, hmmm wat is dit nou weer....Maar de bellen waren toch wel erg interessant!

Het werd steeds leuker!


En het plonsen van het water werd ook ontdekt. Aan het einde van de fotoshoot lag er meer water op de grond dan in het badje :)

Ook grote broer Stef kwam nog even bellen pakken. Hij had de hele badsessie shoot geduldig gewacht tot hij de bellen mocht gaan pakken.10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page