top of page

Newborn fotograaf | Friesland

Knappe Liv kwam voor een newbornshoot naar mijn studio in Leeuwarden. Ze trakteerde ons zelfs nog op een geweldige, uitbundige lach. Zo schattig! Ze lag heerlijk te slapen tijdens de shoot.


Wil je ook meer informatie over een newbornshoot? Meer informatie vind je door hier te klikken.Zo klein en puur. Dit nieuwe leven wil je vieren. En de herinnering hieraan. Want hoe cliché het mag klinken; ze groeien zo snel!


Ik werk graag met rustige, zachte kleuren en natuurlijke materialen. Wol, linnen, vachtjes, hout…


Jullie kindje fotografeer ik bloot en ook wikkel ik hem of haar in mooie doeken wat ze vaak heerlijk vinden. In mijn collectie heb ik bijpassende mutsjes en voor de meisjes heb ik diverse lieve haarbandjes en bloemenkransen.


Tijdens de fotoshoot maken we gebruik van verschillende settings die ik met zorg bij elkaar zoek. In overleg zoeken we uit wat bij jullie smaak past.
Kleine liv hangt nu op een groot Canvas boven de bank in de woonkamer te shinen. Een grote herinnering aan de korte tijd dat Liv zooooo klein is. Wat zijn papa en mama trots op dit lieve kleine meisje.


Commentaires


bottom of page