top of page

Newborn reportage | Eluna

Bijgewerkt op: 15 mrt. 2022

Vorige week mocht ik bij Ramon & Marije langs komen om hun dochtertje Eluna te fotograferen. Met een volgeladen auto ging ik op weg naar Axel. Kleine Eluna is op dinsdag 4 februari 2020 geboren, ze is precies 2 weekjes jong.
Marije had de reportage cadeau gekregen van haar zus. Super gaaf cadeau om te krijgen! Ze waren er ook erg blij mee.

Ik stapte de deur binnen en Eluna lag lekker in de box te slapen. Zo mooi om te zien hoe trots papa en mama op hun dochter zijn. Mama ging Eluna nog even borstvoeding geven en ik ben begonnen met alles op te bouwen. Ondertussen kwam oma ook nog even gezellig langs en ze heeft de hele reportage geassisteerd.
Eluna deed het super goed, ze had alleen erg veel last van krampjes. Heel zielig om te zien. Zo kon ze heerlijk liggen te slapen en dan ineens heel hard huilen. Maar desondanks is het met veel geduld toch gelukt om mooie plaatjes te maken.
Aan het einde van de reportage vroeg ik of papa even op wou letten, ik moest even iets uit de woonkamer pakken waar mama ook zat. En ineens horen we allebei een flink geluid, mama en ik keken elkaar aan. Het zal toch niet….. Jahoor, Eluna die aan het eind van de shoot geen kleertjes meer aan had had even flink kracht gezet. Het was een meter ver gekomen, wat hebben we gelachen.


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page