top of page

 Newborn reportage - Newborn fotograaf - Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot Friesland - Fotograaf Friesland - Fotografie - Hurdegaryp - Burgum - Wergea - Stiens - Ferwert - Burdaard - Eastermar - Buitenpost - Dronryp - Akkrum - Aldeboarn - Earnewald - Gytsjerk - Sint Annaparochie - Dokkum - Wolvega - Steenwijk - Gorredijk - Sexbierum - Heeg - Beesterzwaag - Workum - Grou - Leek - Zuidhoorn - Rhoden - Giethoorn - Veenhuizen - de Westereen - Damwald - Holwerd - Makkum - Stavoren - Balk - Oosterwolde - Drachten - Franeker - Harlingen - Sneek - Heerenveen - Bolsward - Lemmer - Emmeloord - Bolsward - Hoogeveen

gezinsfoto laten maken

Newborn fotoshoot

LET ME LOVE YOU A LITTLE MORE BEFORE YOU'RE NOT LITTLE ANYMORE

Die eerste weken samen met je baby zijn speciaal en onvergetelijk. . De tijd dat een baby klein is gaat zo snel voorbij! Laat deze bijzondere tijd vastleggen door middel van een newbornshoot. En hierdoor kunnen jullie nog jarenlang nagenieten van deze bijzondere periode!

Een newbornshoot wordt gepland binnen 3 weken na de geboorte van jullie kleintje, in deze periode slaapt jullie newborn nog veel en kan daardoor makkelijk in diverse houdingen worden gelegd. Tijdens de fotosessie werk ik met diverse settings en kleuren. Ik gebruik vooral pastel tinten en natuurlijke tinten. 

Foto’s met ouders en broertjes/zusjes behoren tot de mogelijkheid. Reserveer zo snel mogelijk jullie plekje Dan zijn jullie in ieder geval verzekerd van een plaats. Ik houd dan rond de uitgerekende datum plaats vrij in mijn agenda voor jullie newborn.

Na de geboorte van de baby plannen we samen een moment voor de sessie in. Deze vindt bij voorkeur plaats tussen de 12 en 15 dagen na de geboorte van jullie kindje. Wanneer jullie kindje eerder wordt geboren, kan hiervan worden afgeweken. 

newborn baby

Voor de fotoreportage

Wil je een reportage van je pasgeboren baby, bel of mail dan al tijdens de zwangerschap om een afspraak te maken.

Als de baby eenmaal geboren is, komen jullie binnen 3 weken na de geboorte bij mij in de fotostudio langs om van jullie kleintje foto's te laten maken. 

Vooraf bespreken we samen wat jullie voorkeur is qua kleur en materiaal..​

newborn reportage studio
newborn reportage studio

Investering

INVESTEER IN EEN MOOIE HERINNERING VOOR LATER 

Bij het reserveren geef je al een voorkeur aan voor welk pakket je wil gaan. Ná het plaatsen van de reservering betaal je de opnamekosten voor de fotoshoot. De opnamekosten voor een newborn reportage zijn €195. De opnamekosten staan voor de tijd van de fotoshoot, gebruik materiaal, kennis, creativiteit en de service. 

 

Pas na dat de opnamekosten zijn betaald is de reservering en het plekje in de agenda definitief. Het restant van de investering betaal je ná de Newbornshoot. De minimale investering voor een Newbornshoot is € 195 + het bedrag van het gekozen pakket.

+

PAKKET PRIJSNaast de pakketten heb ik nog overige producten die je kunt bestellen, deze zijn in de studio allemaal te bekijken.

€195

newborn fotoshoot

Tijdens de reportage

JE KINDJE BEPAALD HOE DE FOTOSHOOT VERLOOPT

Jullie kindje bepaalt hoe de reportage verloopt. We letten goed op de signalen die jullie baby ons geeft om de reportage zo comfortabel en soepel mogelijk te laten verlopen. Heeft jullie baby honger? Dan gaan we voeden. Vind hij of zij een pose niet fijn? Dan doen we die niet. De shoot vind plaats bij jullie thuis en duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. Deze tijd is nodig om in alle rust mooie foto's te kunnen maken.

  • We doen geen risicovolle poses 

  • Er zijn altijd ogen gericht op de baby

  • Er is altijd iemand binnen armlengte afstand van de baby

  • We zorgen voor een comfortabele omgevingstemperatuur

  • Er zijn altijd "3 punten van contact" als we met ouders poseren.

  • Er is een veilige werkomgeving

  • Hygiënische materialen en werkwijze

newborn fotoshoot
newborn foto reportage

Na de reportage

Ik ga in de tussentijd aan de slag met de nabewerking van jullie foto's. Afhankelijk van met name de huid van jouw kindje, is dat soms enorm veel werk. Ik haal huidschilfertjes, vlekjes, en baby-acne éen voor éen weg totdat je een mooi en nog steeds natuurlijk beeld van jouw kindje overhoudt.

Daarom duurt het afleveren van de foto’s soms best even; per foto is het vaak tussen 15 en 25 minuten werk. Met een gemiddelde van ca 20 geselecteerde foto’s per fotoshoot, levert dit toch al snel behoorlijk wat uurtjes werk op.

newborn fotografie leeuwarden

Bestelsessie

EEN TASTBAAR PRODUCT

Wil je een mooi product (album, wanddecoratie of iets anders) laten samenstellen dan plannen we een bestelsessie in. Tijdens deze bestelsessie in de Fotostudio in Leeuwarden gaan we jouw bestellingen helemaal in orde maken.

Zo hoef je verder helemaal nergens meer aan te denken.

newborn fotografie leeuwarden

De pakketten

PAKKET

Basic

1,5 - 3 uur fotografie

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

5 digitale bestanden op hoge resolutie van je favoriete beelden

€195

PAKKET

Lief

1,5 - 3  uur fotografie

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

10 digitale bestanden op hoge resolutie van je favoriete beelden
 
Inclusief mini-album met 8 foto's t.w.v.€49

€275

PAKKET

Liever

1,5 - 3 uur fotografie

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

15 digitale bestanden op hoge resolutie van je favoriete beelden

Inclusief mini-album met 8 foto's t.w.v.€49

 

€295

PAKKET

Allerliefst

1,5 - 3 uur fotografie

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

ALLE digitale bestanden op hoge resolutie van je favoriete beelden

Inclusief mini-album met 8 foto's t.w.v.€49

10 professionele afdrukken 13x18 van jou favoriete beelden

Luxe USB + ALLE digitale bestanden van de fotoreportage

€ 345

newborn twins

Hoe gaan het in zijn werk?

- De fotosessie is inclusief voorbereiding, gebruik van kleding en accessoires in de studio, nabewerking van de mooiste foto's, bestelsessie achteraf in de studio een een harmonicaboekje van 15x15 cm met 8 foto's naar keuze.

- Digitale bestanden en overige fotoproducten zitten niet inbegrepen bij de fotoshoot prijs. Deze bestel je tijdens de bestelsessie en betaal je achteraf.

- Online galerie met minimaal 15 foto's om uit te kiezen
- Mijn ervaring en vakkennis met newborn baby's
- Mijn tijd die ik bezig ben tijdens de fotoreportage en tijdens de nabewerking. 
- Accessoires zoals kleden, achtergronden, wraps, haarbandjes, leuke kleertjes en mutsjes etc.

 

Deze prijzen gelden voor een fotoshoot in mijn fotostudio LIEF. 

 

Mockup newborn gids.png

Gratis Newborn Magazine

Maak jouw fotoshoot tastbaar & persoonlijk!

We leven op dit moment in een digitaal tijdperk. Iedereen heeft zijn telefoon vol staan met foto’s van zijn kinderen, maar zou je met je kinderen achter de computer gaan zitten om de foto’s te bekijken? Elk jaar een dag prikken om ‘gezellig’ achter het scherm te duiken en herinneringen op te halen? Nee toch? Daarom is het mijn missie om iedereen met een mooi fotoproduct naar huis te laten gaan.


Maak die belangrijke periodes in je leven tastbaar voor later. Heerlijk toch om te weten dat er een mooi album in de kast ligt met jullie dierbaarste herinneringen. Net zoals jij vroeger wel eens het trouwalbum van je ouders (of opa & oma) doorkeek?
Opnieuw genietend van die mooie momenten…

fotograaf leeuwarden
Fotostudio lief

EEN ECHTE PROFESSIONAL! JE WEET WAT JE AAN HET DOEN BENT, SUPER MET KINDEREN EN PASGEBOREN BABY'S HEEL KNAP HOE JIJ IEDEREEN OP ZIJN OF HAAR GEMAK STELT. JE VOELT JE NIET ONGEMAKKELIJK BIJ JOU EN JE STRAALT OOK RUST UIT, JE NEEMT DE TIJD EN DOET ALLES VOOR "DIE" PERFECTE FOTO TE KRIJGEN! 

Samantha de Munck | Newborn reportage

Lees meer reviews via Google. Of misschien wil je zelf graag een ervaring delen? Ik waardeer het enorm! En als bedankje ontvang je een leuk cadeautje van jou fotoshoot via de post!

 

newborn fotoshoot met grote zus

Ben je nieuwsgierig geworden?

WIL JE MEER WETEN???

Laat hieronder je naam en emailadres achter en klik vervolgens op de download knop. Je ontvangt meteen het "Newborn magazine" met nog meer informatie!

bottom of page