top of page

Reviews

LIEVE WOORDEN........

Hieronder kan je een aantal reviews lezen. Voor nog meer reviews klik op de onderstaande knop.

kinder fotografie
kinder fotografie

CAKESMASH FOTOSHOOT

Monique is een fotografe met een hart van goud. Niets is te gek, ze neemt alle tijd voor je en overal is een oplossing voor. Met veel geduld, liefde, en vertrouwen legt ze hele mooie momenten vast. Wij kennen haar nu 2 jaar ongeveer. Wat begon met een love shoot, daarna onze bruiloft en deze week weet ze onze dochter van bijna 1 zo leuk op foto te zetten. Mochten er weer bijzondere momenten komen, weten we monique te vinden 😊

Shannon Tienpond

NEWBORNSHOOT

Lieve vrouw met veel geduld! Ze heeft goede ideeën en tips om de foto's nog mooier te maken, waardoor wij nu hele mooie herinneringen hebben gemaakt als nieuw gezinnetje😁

newborn posing
kinder fotografie

Natascha Bakker

NEWBORN REPORTAGE

Monique is een fantastische fotograaf met een overdosis aan enthousiasme. Ze heeft onze practige loveshoot, bruidsreportage, geboorte shoot & newbornshoot verzorgd en hebben hier geen moment spijt van gehad. Je bent een topper!

Esther Traas

SITTERSESSIE

Fijne fotograaf, je wordt warm welkom geheten! Goed bereikbaar via WhatsApp voor al je vragen/verwachtingen, fijn contact! En een mooi resultaat! Blij mee!

fotostudio baby
fotoshoot

Samantha de Munck

NEWBORN REPORTAGE

Een echte professional! Weet wat je aan het doen bent, super met kinderen of zelfs pasgeboren baby's, heel knap hoe jij iedereen op zijn of haar gemak stelt. Je voelt je niet ongemakkelijk bij jou en je straalt ook rust uit, je neemt je tijd en doet alles voor DIE perfecte foto te krijgen!

Lisette Harder-Schuil

GEBOORTE SHOOT

Empatisch, vrolijk, lief, professioneel en je doet je werk zo goed dat je niet in de gaten hebt dat jij erbij bent. Het voelt al heel snel vertrouwd en je hebt het mooiste moment in ons leven op deze manier vastgelegd, daar ben ik je nog steeds heel dankbaar voor!

newborn fotografie Leeuwarden
bottom of page