top of page

Reviews

LIEVE WOORDEN........

Hieronder kan je een aantal reviews lezen. Voor nog meer reviews klik op de onderstaande knop.

kinder fotografie
kinder fotografie

CAKESMASH FOTOSHOOT

Monique is een fotografe met een hart van goud. Niets is te gek, ze neemt alle tijd voor je en overal is een oplossing voor. Met veel geduld, liefde, en vertrouwen legt ze hele mooie momenten vast. Wij kennen haar nu 2 jaar ongeveer. Wat begon met een love shoot, daarna onze bruiloft en deze week weet ze onze dochter van bijna 1 zo leuk op foto te zetten. Mochten er weer bijzondere momenten komen, weten we monique te vinden 😊

Shannon Tienpond

NEWBORNSHOOT

Lieve vrouw met veel geduld! Ze heeft goede ideeën en tips om de foto's nog mooier te maken, waardoor wij nu hele mooie herinneringen hebben gemaakt als nieuw gezinnetje😁

newborn posing
kinder fotografie

Natascha Bakker

NEWBORN REPORTAGE

Monique is een fantastische fotograaf met een overdosis aan enthousiasme. Ze heeft onze practige loveshoot, bruidsreportage, geboorte shoot & newbornshoot verzorgd en hebben hier geen moment spijt van gehad. Je bent een topper!

Esther Traas

SITTERSESSIE

Fijne fotograaf, je wordt warm welkom geheten! Goed bereikbaar via WhatsApp voor al je vragen/verwachtingen, fijn contact! En een mooi resultaat! Blij mee!

fotostudio baby
fotoshoot

Samantha de Munck

NEWBORN LIFESTYLE REPORTAGE

Een echte professional! Weet wat je aan het doen bent, super met kinderen of zelfs pasgeboren baby's, heel knap hoe jij iedereen op zijn of haar gemak stelt. Je voelt je niet ongemakkelijk bij jou en je straalt ook rust uit, je neemt je tijd en doet alles voor DIE perfecte foto te krijgen!

Lisette Harder-Schuil

GEBOORTE SHOOT

Empatisch, vrolijk, lief, professioneel en je doet je werk zo goed dat je niet in de gaten hebt dat jij erbij bent. Het voelt al heel snel vertrouwd en je hebt het mooiste moment in ons leven op deze manier vastgelegd, daar ben ik je nog steeds heel dankbaar voor!

newborn fotografie Leeuwarden
Familieshoot rengerspark

Bas Beerends

FAMILIE REPORTAGE

We hebben een geweldige fotosessie gehad in het bos, waarbij Monique zonder schroom in het natte gras ging liggen om de beste foto’s te kunnen maken, die allemaal geweldig zijn geslaagd.
 
Dank je Monique voor de leuke ochtend en prachtige foto’s!

Lobke Bogerman

FAMILIE REPORTAGE

Voordat we op vakantie gingen naar besloot ik te zoeken naar een fotograaf in de buurt van onze camping.

Ik wilde erg graag een keer een fotoshoot op het strand daar wij zelf op de Veluwe wonen. Ik vond toen Monique en nog een paar fotografen. Maar Monique sprong er echt uit qua uitstraling. Dus gemaild en een heel enthousiaste mail terug gehad. Ik kreeg er bij voorbaat al zin in! 
En op de dag zelf bleek het een superfijne fotografe te zijn. We hebben er hele mooie foto´s aan overgehouden en dus ook een hele mooie herinnering.
 
Bedankt Monique dat jij tussen je drukke werkzaamheden ook nog tijd vond om ons als gezin te fotograferen.

fotoshoot
bottom of page