top of page

Baby newborn shoot | lifestyle

Lifestyle betekend letterlijk ‘levensstijl’. Bij lifestyle fotografie gaat het erom dat er een rapportage wordt gemaakt van hoe het in het dagelijks leven gaat. Een lifestyle fotoshoot wordt daarom ook wel eens een ‘day in a life shoot’ genoemd. In principe kan de term lifestyle gebruikt worden voor alle soorten fotografie waarbij mensen gefotografeerd worden.


Het doel van deze fotoshoot is de liefde en emotie vast leggen. Tijdens een lifestyle newbornshoot kun je echt genieten van elkaar en lekker veel knuffelen met je baby. Doe gewoon je ding en ik ben onopvallend bij jullie in huis en leg de mooie momenten vast.


De shoot vindt plaats in je eigen omgeving zoals bij jullie in huis, foto’s die een verhaal vertellen over hoe jullie leven er op dit moment uitziet. Het gaat erom dat het ongedwongen en ontspannen is.
Het doel van een lifestyle fotografie is om jou en je gezin vast te leggen zoals jullie ECHT zijn. Jullie hoeven niet helemaal geposeerd te gaan zitten en lachen naar de camera. Het gaat er juist om dat het spontaan en ongeposeerd is. Dit betekent echter niet dat ik als fotograaf helemaal geen aanwijzingen geef. Ik begeleid jullie wel in wat je kunt doen, zoals je kindje een extra knuffel of kusje geven ervoor te zorgen dat de mooie, spontane momenten vastgelegd kunnen worden.

Wees tijdens de shoot zo ontspannen mogelijk. Geniet lekker van je kleintje en het moment samen. Het doel is niet om perfect te zijn – het doel is om echt te zijn!


Heb je interesse in een lifestyle newborn shoot of wil je graag een shoot bij mij boeken? Klik dan op onderstaande knop en misschien tot snel!


Comentarios


bottom of page