top of page

Wat kan ik allemaal doen met mijn foto's?

Bijgewerkt op: 15 mrt. 2022

Ik schrijf regelmatig blogs over de toffe producten die ik in mijn assortiment heb, maar nog niet eerder over de super mooie retro wood print! Deze zijn nieuw in het assortiment en te bestellen in verschillende vormen; rond, vierkant en hexagoon.


Wanneer deze wood prints op je muur hangen te shinen, kan het toch niet anders dat je hier ontzettend blij en vrolijk van word!? Door wanddecoratie kan je nog meer (iedere dag) van je foto's genieten.


Want heel eerlijk!? Hoeveel foto’s staan er op jou telefoon of computer waar je nooit meer naar omkijkt?


Bij mij in ieder geval heel veel. Privé foto’s kijk ik nooit op de computer terug. Heel soms, wanneer ik iets op social media wil plaatsen. Foto’s op mijn telefoon iets vaker, maar ook die verdwijnen snel naar de vergetenheid naarmate ze verder onderin de rij komen te staan.


Foto albums doorblader ik regelmatig, die ik in de kast heb liggen. En ook zijn er bij mij in iedere ruimte van het huis hele veel foto's terug te vinden aan de muur en in lijstjes. Van de kinderen, maar ook van ons zelf. Voor kinderen is het belangrijk zichzelf terug te zien, hierdoor voelen ze zich gewaardeerd, maar krijgen ook een beter zelfbeeld.


Ik ben de fotograaf die graag een tastbare herinnering aflevert! Zodat jullie iedere dag van jullie dierbaarste bezit, jullie gezin kunnen genieten!


Yes! Dat wil ik ook graag!


Dan hoor ik heel graag van jullie!

Comments


bottom of page