top of page
cakesmash fotografie

Sittersessie - Sittersessie fotograaf - Sittersessie fotoshoot - Sitter sessie - bittersessie fotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot Friesland - Fotograaf Friesland - Fotografie - Hurdegaryp - Burgum - Wergea - Stiens - Ferwert - Burdaard - Eastermar - Buitenpost - Dronryp - Akkrum - Aldeboarn - Earnewald - Gytsjerk - Sint Annaparochie - Dokkum - Wolvega - Steenwijk - Gorredijk - Sexbierum - Heeg - Beesterzwaag - Workum - Grou - Leek - Zuidhoorn - Rhoden - Giethoorn - Veenhuizen - de Westereen - Damwald - Holwerd - Makkum - Stavoren - Balk - Oosterwolde - Drachten - Franeker - Harlingen - Sneek - Heerenveen - Bolsward - Lemmer - Emmeloord - Bolsward - Hoogeveen

Cakesmash reportage

Is je kindje (bijna) jarig en wil je deze eerste verjaardag op een speciale manier vieren? Boek dan een Cake Smash Fotoshoot! Bij een cake smash fotoshoot maken we spontane foto's van je baby met een mooi taartje. Er word speciaal voor jullie kindje een prachtige taart gemaakt in de kleuren die jullie kiezen. Ze mogen de taart stukmaken en lekker met hun handjes opeten.

 

portret fotograaf

Tijdens de reportage

3 VERSCHILLENDE MINI SHOOTS IN 1

Een cakesmash fotoshoot is onder te verdelen in drie mini fotoshoots. De portret sessie, de cakesmash en de badder sessie.

PRE-SMASH

Ik begin eerst met foto's maken van jullie kindje zonder taart, zodat jullie ook gelijk mooie portretfoto's van hem/haar hebben. Het is hierna mogelijk een kledingwissel te doen want nu gaat het echt gebeuren!

CAKESMASH

De taart komt te voorschijn. Eerst maak ik enkele foto’s van het taartje in zijn geheel en dan kan de smash beginnen! Jullie kindje krijgt het taartje om lekker van te smullen en mee te kliederen. Vies worden mag!  Niet alle kindjes gaan direct los met de taart. Gelukkig heb ik als ervaren cakesmash-fotograaf de nodige trucjes achter de hand om jullie kindje te interesseren voor het taartje. Terwijl jullie kindje aan het eten en spelen is met de taart maak ik de foto’s. Ook van de details zoals vieze handjes en voetjes.

BADDERSESSIE

Na de cakesmash fotoshoot zitten de kindjes vaak helemaal onder de taart. Hoe fijn is het om dan even in een warm badje te mogen zitten om lekker schoon te worden! Even plonzen en spetteren als afsluiter van de fotoshoot en daar maak ik natuurlijk mooie foto’s van. Wanneer het kindje het leuk vind gaat de automatische bellenblaas ook nog even aan.

Na de reportage

Ik ga aan de slag om de mooiste foto’s te bewerken. Na een aantal weken is de complete serie foto’s klaar.

Jullie ontvangen een online foto galerij, waarin jullie thuis in alle rust de foto’s kunnen bekijken en kiezen. 
 

fotostudio fotograaf
cakesmash fotosessie
cakesmash fotoreportage
cakesmash fotoshoot
cakesmash fotograaf

MONIQUE HEEFT GOEDE IDEEEN EN TIPS OM DE FOTO'S NOG MOOIER TE MAKEN, WAARDOOR WIJ NU HELE MOOIE HERINNERINGEN HEBBEN GEMAAKT ALS NIEUW GEZINNETJE

Shannon Tienpond

bottom of page