top of page
cakesmash fotografie

Sittersessie - Sittersessie fotograaf - Sittersessie fotoshoot - Sitter sessie - bittersessie fotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot Friesland - Fotograaf Friesland - Fotografie - Hurdegaryp - Burgum - Wergea - Stiens - Ferwert - Burdaard - Eastermar - Buitenpost - Dronryp - Akkrum - Aldeboarn - Earnewald - Gytsjerk - Sint Annaparochie - Dokkum - Wolvega - Steenwijk - Gorredijk - Sexbierum - Heeg - Beesterzwaag - Workum - Grou - Leek - Zuidhoorn - Rhoden - Giethoorn - Veenhuizen - de Westereen - Damwald - Holwerd - Makkum - Stavoren - Balk - Oosterwolde - Drachten - Franeker - Harlingen - Sneek - Heerenveen - Bolsward - Lemmer - Emmeloord - Bolsward - Hoogeveen

Cakesmash reportage

Wanneer jullie kindje 1 wordt is dat natuurlijk een echte mijlpaal. Vanuit Amerika is ook de traditie overgewaaid om deze mijlpaal vast te leggen met een cakesmash! 

Vieze handjes, vieze voetjes en met taart besmeurde toetjes! Vies worden mag! Lekker smullen en kliederen met een heerlijke taart. 

 

portret fotograaf

Voor de reportage

Voorafgaand aan de Cakesmash fotoshoot hebben we per mail contact over het pakket dat jullie kiezen, welke kleuren jullie graag terugzien en gaan we alvast een datum plannen. Cakesmash foto’s zijn ontzettend leuk om te gebruiken voor de uitnodigingen voor de verjaardag van jullie kindje. Plan de shoot dan circa 6 weken voorafgaand aan het feestje. Ik kan jullie helpen met het ontwerpen van een kaartje, informeer mij naar de mogelijkheden en voorbeelden.

Kleuren en/of thema

Ik stem de cakesmash-setting graag af op jullie wensen. Misschien zijn er kleuren die jullie erg mooi vinden, een kleur of thema dat terugkomt in jullie kamertje/interieur, iets waar jullie kleintje dol op is etc? Mag de decoratie uitbundig of liever subtiel en beperkt?
Wat betreft kleuren is eigenlijk alles mogelijk. Ik beschik over versiering in allerlei kleurtjes dus niets is te gek!
Veel gekozen kleuren/kleurencombinaties:
– roze
– blauw
– mintgroen
– roze met wit en goud

De taart
In de gekozen kleuren en passend bij het thema laat ik voor jullie kindje een mooi taartje maken door mijn taarten leverancier. Heb je speciale wensen voor de taart vraag dan naar de mogelijkheden.

De kleding
In de studio beschik ik over super leuke outfits om uit te kiezen voor 1 jarige. Hoedjes, haarbandjes, jurkjes, , bretels, korte broekjes, petjes een mooie collectie waaruit we een leuke outfit kunnen samenstellen. Je kan deze ter plekke kiezen. 

De studio
Op de dag van de shoot staan er verschillende kleuren settings klaar, die jullie van te voren kiezen. Alles is op elkaar afgestemd. De achtergrond, de versiering, accessoires, kleding setje en de taart.

 

HANDIG OM VAN TE VOREN TE WETEN

  • Jullie kindje heeft nog maar een korte spanningsboog, de shoot zal daarom ongeveer 1 uur duren.

  • Met broer/ zus of vader en moeder heeft een toeslag van €50 door de extra tijd tijdens de shoot maar ook in de bewerking

  • Kom met een volle buik en uitgerust naar de shoot

  • Er is een uitgebreide garderobe aanwezig om uit te kiezen. Eigen kleding is ook een mogelijkheid, houdt rekening met neutrale zachte kleuren en probeer drukke prints en teksten te vermijden

cakesmash fotoshoot
1 jaar fotoshoot

Investering

INVESTEER IN EEN MOOIE HERINNERING VOOR LATER 

Wat is mijn werkwijze?

Voor het boeken van een fotoshoot datum betaal je alvast €145 opnamekosten (inclusief taart). Na de betaling van de opnamekosten is het plekje in de agenda definitief gereserveerd. De opnamekosten staan voor de tijd van de fotoshoot, gebruik materiaal, kennis, creativiteit en de service. 

 

Na de levering van de online fotogalerij kan je een keuze maken welk pakket het beste bij jullie wensen past. De minimale investering voor een Cakesmashshoot is € 145 opnamekosten + €145 Brons pakket. 

Wil je toch liever een upgrade van je pakket na de Sitter Sessie? Dan is dat geen enkel probleem, dat is altijd nog mogelijk.

Wil je nog á la carte fotoproducten bestellen náást je gekozen pakket? Ook dat is gewoon mogelijk!

PAKKET

Brons

Fotoshoot in de studio

-​

Gebruik van alle kleding en spullen in de studio

-

Mijn ervaring, tijd en creativiteit

-

Online foto galerij

-

Inclusief taart

-

5 HR digitale bestanden

€145

PAKKET

Zilver

Fotoshoot in de studio

-​

Gebruik van alle kleding en spullen in de studio

-

Mijn ervaring, tijd en creativiteit

-

Online foto galerij

-

Inclusief taart

-

10 HR digitale bestanden

-

Mini album 15x15 inclusief 10 pagina's

€195

PAKKET

Goud

Fotoshoot in de studio

-​

Gebruik van alle kleding en spullen in de studio

-

Mijn ervaring, tijd en creativiteit

-

Online foto galerij

-

Inclusief taart

-

15 HR digitale bestanden

-

5 professionele afdrukken 13x18

-

Mini album 15x15 inclusief 10 pagina's

€245

PAKKET

Platina

Fotoshoot in de studio

-​

Gebruik van alle kleding en spullen in de studio

-

Mijn ervaring, tijd en creativiteit

-

Online foto galerij

-

Inclusief taart

-

ALLE HR digitale bestanden

-

10 professionele afdrukken 13x18

-

Mini album 15x15 inclusief 10 pagina's

€295

sitter sessie

Tijdens de reportage

JE KINDJE BEPAALD HOE DE FOTOSHOOT VERLOOPT

Jullie kindje bepaalt hoe de reportage verloopt. We letten goed op de signalen die jullie baby ons geeft om de reportage zo comfortabel en soepel mogelijk te laten verlopen. Heeft jullie baby honger? Dan gaan we voeden. Vind hij of zij een pose niet fijn? Dan doen we die niet. De shoot vind plaats bij in de fotostudio en duurt ongeveer 1-1,5 uur. Deze tijd is nodig om in alle rust mooie foto's te kunnen maken.

sitter sessie
fotostudio Leeuwarden

Na de reportage

EEN TASTBAAR PRODUCT

Na de reportage ontvangen jullie van mij binnen een aantal dagen een sneak  preview van jullie fotoshoot en een uitnodiging voor een bestel sessie.  

Ik ga in de tussentijd aan de slag met de bewerking van de foto's. Afhankelijk van met name de huid van jouw kindje, is dat soms enorm veel werk. Ik haal huidschilfertjes, vlekjes, en baby-acne éen voor éen weg totdat je een mooi en nog steeds natuurlijk beeld van jouw kindje overhoudt.

Daarom duurt het afleveren van de foto’s soms best even; per foto is het vaak tussen 15 en 25 minuten werk. Met een gemiddelde van ca 20 geselecteerde foto’s per fotoshoot, levert dit toch al snel behoorlijk wat uurtjes werk op.

Inbegrepen bij de fotoshoot

- Een taart om mee te smashen t.w.v. €45

- Online galerie met minimaal 15 foto's om uit te kiezen
- Mijn ervaring en vakkennis met baby's
- Mijn tijd die ik bezig ben tijdens de fotoreportage en tijdens de nabewerking. 
- Accessoires zoals kleden, achtergronden, wraps, haarbandjes, leuke kleertjes en mutsjes etc.

 

Deze prijzen gelden voor een fotoshoot in mijn fotostudio Lief. 

 

Tijdens de reportage

3 VERSCHILLENDE MINI SHOOTS IN 1

Een cakesmash fotoshoot is onder te verdelen in drie fotoshoot. We doorlopen alle drie de mini fotoshoots; de pre-sessie, de cakesmash en de badder sessie.

PRE-SMASH

Ik begin eerst met foto's maken van jullie kindje zonder taart, zodat jullie ook gelijk mooie portretfoto's van hem/haar hebben. Het is hierna mogelijk een kledingwissel te doen want nu gaat het echt gebeuren!

CAKESMASH

De taart komt te voorschijn. Eerst maak ik enkele foto’s van het taartje in zijn geheel en dan kan de smash beginnen! Jullie kindje krijgt het taartje om lekker van te smullen en mee te kliederen. Vies worden mag!  Niet alle kindjes gaan direct los met de taart. Gelukkig heb ik als ervaren cakesmash-fotograaf de nodige trucjes achter de hand om jullie kindje te interesseren voor het taartje. Terwijl jullie kindje aan het eten en spelen is met de taart maak ik de foto’s. Ook van de details zoals vieze handjes en voetjes.

BADDERSESSIE

Na de cakesmash fotoshoot zitten de kindjes vaak helemaal onder de taart. Hoe fijn is het om dan even in een warm badje te mogen zitten om lekker schoon te worden! Even plonzen en spetteren als afsluiter van de fotoshoot en daar maak ik natuurlijk mooie foto’s van. Wanneer het kindje het leuk vind gaat de automatische bellenblaas ook nog even aan.