top of page

Cakesmash | Lia


PORTRET SESSIE


Een cakesmash shoot is elke keer weer een feestje! Je mag een prachtige taart uitkiezen, de achtergrond kleuren, de kleertjes en de accessoires. Lia was samen met haar moeder en oma in de fotostudio. Mama had zelf mooie jurkjes meegenomen om tijdens de verschillende shoots te dragen.


Een Cakesmash reportage bestaat uit 3 verschillende fotoshoots in één en ik begin altijd met de portretsessie. Tijdens de portret sessie kan ik nog mooie beelden maken zonder taart. Lia kreeg tijdens de portret sessie een mooie jurk aan met balletjes erin, daar was ze zelf ook van onder de indruk en dat vond ze erg leuk. Eenmaal de lol eraf ging ze op ontdekking, ze was razend snel met kruipen waardoor er enige uitdaging was.
CAKESMASH


Na de portret sessie gaan we verder met het echte werk, de CAKESMASH! Hoe zal Lia reageren wanneer ze een taart voor haar neus krijgt!? Ze ging meteen met haar handjes in de taart voelen en proeven. Het is altijd zo lachwekkend om te zien hoe ieder kindje weer anders reageert.


Tijdens de Cakesmash werd het voor mij als fotograaf iets makkelijker. Lia bleef even op één plek zitten, achter de taart ;) Ze heeft er heerlijk van zitten smullen en ermee zitten spelen. Van de taart was aan het einde van de fotoshoot weinig meer over en de taart lag overal, wat een grappig beeld gaf.BADDER SESSIE


Favoriet bij veel kindjes en zeker niet minder populair bij de ouders: het afsluitende badje. De foto’s in het badje zijn de standaard afsluiter van een cakesmash shoot, zo krijg je je kindje weer lekker schoon mee naar huis. Lia had het helemaal naar haar zin! Lekker plonsen en schateren van het lachen. En natuurlijk de bellen proberen te pakken te krijgen.....
25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page