top of page

Newborn reportage Brent


Ow wat vind ik het toch leuk om met baby'tjes te werken! Helemaal nu ik in mijn nieuwe fotostudio alles bij de hand heb! Een paar weken geleden kwam Brent bij mij in de Fotostudio voor een newborn reportage. Brent was al geboren, toen mama bedacht ik wil eigenlijk wel mooie foto's van mijn pasgeboren baby laten maken. De fotoshoot vond plaats toen Brent precies 3 weekjes oud was. Papa had mama afgezet bij Crystalic in de fotostudio en zou na de shoot mama weer komen ophalen.


Brent was eigenlijk aan zijn voeding toe, maar hij lag nog zo heerlijk te slapen. Mijn voorstel was om maar meteen te beginnen en mocht het niet lukken dan krijgt Brent eerst een voeding. Brent heb ik lekker ingewrapt en hij bleef ondertussen lekker slapen, waardoor we konden beginnen.


Als eerste een paar settingen in de verschillende baskets. En daarna een setting met mama, hier stond ze alleen niet zo om te springen, want ze had bedacht om alleen foto's te laten maken van Brent. Ik zei deze foto is zo gemaakt en zo waardevol voor later, helemaal voor Brent. En kijk hoe mooi ze zijn geworden!


Ondertussen is Brent toch wakker geworden en geeft hij aan dat hij honger heeft! Even tijd om te pauzeren en Brent een voeding te geven.


Na het voeden konden we weer verder met de fotoshoot. Brent bleef nog ongeveer een kwartiertje wakker (zie de foto met open ogen), maar ging daarna al snel weer slapen. We hebben nog een paar poses gedaan en ik gaf aan dat papa gebeld kon worden om Brent en mama weer op te halen. Ik kreeg nog het idee om dit jonge gezinnetje ook nog met zijn drieën te fotograferen. En mama reageerde meteen enthousiast. Papa kwam in de fotostudio aan en is nog samen met Brent en met zijn drietjes op de foto gegaan. Deze foto's wil toch iedereen van zijn pasgeboren kindje!Wil je meer weten over een newborn reportage?? Klik dan op onderstaande knop!


Comments


bottom of page