top of page

Cakesmash | Dex

En dan is het alweer zover dat jullie kindje de eerste verjaardag gaat vieren! Hoe leuk en bijzonder is dat! Met een cakesmash gaan we dat voor de tijd alvast een klein beetje vieren. Het eerste taartje!


Ik begin eerst met foto's maken van jullie kindje zonder taart, zodat jullie ook gelijk mooie portretfoto's van hem/haar hebben. Het is hierna mogelijk een kledingwissel te doen want nu gaat het echt gebeuren!

De foto’s zijn ook super leuk om te gebruiken als uitnodiging! Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.De taart komt te voorschijn. Eerst maak ik enkele foto’s van de taart in zijn geheel en dan kan de smash beginnen! Jullie kindje krijgt het taartje om lekker van te smullen en mee te kliederen. Vies worden mag! Niet alle kindjes gaan direct los met de taart. Gelukkig heb ik als ervaren cakesmash-fotograaf de nodige trucjes achter de hand om jullie kindje te interesseren voor het taartje. Terwijl jullie kindje aan het eten en spelen is met de taart maak ik de foto’s. Ook van de details zoals vieze handjes en voetjes.


Dex vond het eerst wel een beetje vreemd, mag ik hier echt aanzitten? Met zo'n onschuldige blik. Toen de remmen eenmaal los waren, zat hij lekker te smullen en te kliederen met de taart.


Dex vond de taart heerlijk en ging er helemaal van schater lachen! ;)

Hmmmmmmmmm

Wanneer jullie kindje genoeg heeft van de taart (of in korte tijd een beetje teveel eet) gaan we beginnen met het badje. Zo kan jullie kindje meteen lekker schoon weer mee naar huis.
Na de cakesmash lekker in een warm badje. Met de elektrische bellenblaas aan, is dit altijd een feestje voor de kleintjes!Lijkt het je ook leuk om een cakesmash met je kleintje te komen doen bij mij in de fotostudio? kijk dan voor meer informatie verder op mijn website of boek hieronder direct jou cakemash reportage!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page