top of page

Cakesmash fotoshoot | Emanuel

Bijgewerkt op: 15 mrt. 2022

Emanuel werd afgelopen 24 april 1 jaar! Van te voren kwam hij samen met zijn moeder bij mij in de studio om met taart te gaan smashen. Zoals gebruikelijk begin ik met een pre-sessie zonder taart, hierdoor kan het kindje een beetje wennen aan mij en hebben we meteen mooie portret foto's. Dat is zeker gelukt, geef Emanuel een hoedje en hij steelt de show, wat een gentle man! Mama en ik hebben ons rot gelachen!

Na de pre-sessie beginnen we met het echte werk, de Cakesmash! De Cakesmash fotoshoot is een traditie die is overgewaaid uit de VS. Het staat garant voor onvergetelijke foto’s van de eerste verjaardag van jouw kindje. Neem een baby en een taart en kijk wat er dan gebeurt. Het resultaat is meestal taart all over the place en dat geeft natuurlijk de leuke foto’s voor later. Hiermee zijn de eerste verjaardagsfoto’s van jouw zoon of dochter een gegarandeerd succes!


Maar wat gebeurde er met Emanuel toen de taart voor zijn neus werd gezet??? De taart was totaal niet interessant, maar de helium ballonnen daar was hij helemaal weg van, zeg maar gerust verliefd op! Hij heeft ermee geknuffeld, gekust, probeerde ze op te eten, het was hilarisch!


Tja, wat nu?? Hoe gaan we ervoor zorgen dat hij de taart interessant gaat vinden......??? Emanuel weer achter de taart gezet en mama een lepeltje gegeven, een beetje taart op het lepeltje en proeven maar. Dat heeft gewerkt! Blijkbaar viel de taart zo in de smaak, dat Emanuel het ervan heeft genomen en wel een half uur uitgebreid heeft zitten smullen. Dat we op een gegeven moment dachten nu moeten we hem maar weghalen, voordat hij misselijk gaat worden.


Om de fotoshoot af te sluiten en het gezichtje en plakkerige handjes en voetjes weer schoon te maken, mag het kindje nog lekker in bad. Zodat hij/zij lekker schoon mee naar huis gaat. Ook hier kan ik dan leuke foto’s van maken. Deze foto's kunnen ook gebruikt worden als verjaardags uitnodiging of decoratie voor zijn/haar verjaardag! Of gewoon als herinnering.

Emanuel vondt het badje heerlijk en was onder de indruk van de automatische bellenblaas.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page