top of page
Gezin fotoshoot Staniastate

Familiereportage in Leeuwarden

Hebben jullie iets te vieren? Een jubileum binnen de familie, of één van je geliefden heeft een mijlpaal bereikt, of jullie hebben gewoon een heel mooie familie? In ieder geval wil je jullie liefde vieren en vatten in een mooie fotoreportage. Boek dan een familie reportage op een prachtige locatie in Leeuwarden of omstreken. De fotoshoot is een leuk uitstapje met de hele familie! 

De familie buiten fotoshoot is geschikt in elk seizoen en kan het hele jaar geboekt worden. De keuze kan bijvoorbeeld zijn:

- In een van de mooie parken in Leeuwarden, bijvoorbeeld het Rengerspark

- in het bos, Bos van Ype of Stania State

- of in de stad Leeuwarden zelf

 

Elke locatie is mogelijk!

familie fotoshoot leeuwarden

Lieve woorden......

fotograaf gezin Berlicum

We hebben een geweldige fotosessie gehad in het bos, waarbij Monique zonder schroom in het natte gras ging liggen om de beste foto’s te kunnen maken, die allemaal geweldig zijn geslaagd.

 

Dank je Monique voor de leuke ochtend en prachtige foto’s!

Bas Beerens | Familiereportage

Voordat we op vakantie gingen naar besloot ik te zoeken naar een fotograaf in de buurt van onze camping.

Ik wilde erg graag een keer een fotoshoot op het strand daar wij zelf op de Veluwe wonen. Ik vond toen Monique en nog een paar fotografen. Maar Monique sprong er echt uit qua uitstraling. Dus gemaild en een heel enthousiaste mail terug gehad. Ik kreeg er bij voorbaat al zin in! 

En op de dag zelf bleek het een superfijne fotografe te zijn. We hebben er hele mooie foto´s aan overgehouden en dus ook een hele mooie herinnering.

 

Bedankt Monique dat jij tussen je drukke werkzaamheden ook nog tijd vond om ons als gezin te fotograferen.

Lobke Bogerman | Familiereportage

fotograaf Friesland

DE GEMAAKTE BEELDEN ZIJN ONBETAALBARE HERINNERINGEN DIE NAARMATE DE TIJD VERSTRIJKT ALLEEN MAAR MEER WAARD WORDEN.

familie fotografie leeuwarden

Tarieven

BASIS PRIJS FAMILIE REPORTAGE

Om de datum definitief te reserveren betaal je alvast de opnamekosten. Deze kosten staan voor de tijd, gebruik materiaal, kennis, creativiteit en de service. Dit bedrag is dus exclusief digitale bestanden. 


Na je reportage krijg je van mij een link naar een online galerij met bewerkte foto's. Hier kan je kiezen uit een aantal pakketten met digitale bestanden. Hieronder zie je de pakketten.

€99

Pakketten

KIES EEN BIJPASSEND PAKKET

Na de reportage en oplevering van jullie online galerij met foto's, kunnen jullie een bijpassend pakket kiezen. Afhankelijk van hoeveel digitale bestanden je uiteindelijk wilt afnemen en met hoeveel personen jullie zijn. De prijs van de pakketten betaal je dus nog náást de reportage kosten die je bij reservering hebt voldaan.

gezin fotograaf leeuwarden

PAKKET

Brons

Locatie naar keuze

1 uur fotografie

Online privé keuze galerij met alle gemaakte foto's

(minimaal 20)

5 digitale bestanden

(in hoge resolutie)

Inclusief 1-3 personen

€109

PAKKET

Zilver

Locatie naar keuze

1 - 1,5 uur fotografie

Online privé keuze galerij met alle gemaakte foto's

(minimaal 20)

10 digitale bestanden

(in hoge resolutie)

Inclusief 1-5 personen

€199

PAKKET

Goud

Locatie naar keuze

1,5 - 2 uur fotografie

Online privé keuze galerij met alle gemaakte foto's

(minimaal 20)

20 digitale bestanden

(in hoge resolutie)

Inclusief 1-10 personen

€279

PAKKET

Platina

Locatie naar keuze

1,5 - 2 uur fotografie

Online privé keuze galerij met alle gemaakte foto's

(minimaal 20)

ALLE digitale bestanden

(in hoge resolutie)

Inclusief 1-15 personen

€299

familie reportage rennerspark leeuwarden

Werkwijze

Wanneer je besluit een fotoshoot bij mij te boeken dan stuur ik je zo snel mogelijk alle benodigde informatie per mail. In en rondom Leeuwarden weet ik de mooiste plekjes te vinden! De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Mijn doel is dat jullie een hele leuke tijd hebben, waarin jullie echt centraal staan! Met als resultaat prachtige foto's. Foto's die je in een album kunt stoppen, cadeau kunt geven aan je geliefde of op kunt hangen als jouw eigen stukje kunst in huis.

1

RESERVEER
JE FOTOSHOOT

Neem contact met mij op om te kijken of ik nog een plekje vrij heb in mijn agenda!

2

BETALING
OPNAMEKOSTEN

Om de reservering en het plekje in mijn agenda definitief te maken worden de opnamekosten direct na het maken van de reservering betaald. Deze kosten staan voor de tijd van de uitgebreide fotoshoot, eventueel gebruik van aanwezige props en materialen, mijn expertise, creativiteit, geduld en kundige nabewerking van de foto's.

LET OP: Er zitten GEEN digitale bestanden inbegrepen bij de opnamekosten. 

3

FOTOSHOOT

Yes! Het is zo ver! De fotoshoot vind plaats. We gaan mooie beelden maken. Dierbare momenten die je de rest van je leven kan gaan koesteren.

4

LEVERING
FOTOGALERIJ

Jeeeh!!! Het is een paar weken na de fotoshoot en jullie ontvangen van mij de online fotogalerij!

Nu kunnen jullie een bijpassend pakket kiezen. Afhankelijk van het aantal personen en het aantal foto's wat jullie graag willen afnemen.

Tijdens de shoot

We gaan er een leuke shoot van maken. Ik werk tijdens mijn buitenshoots "geposeerd ongeposeerd". Dat betekend eigenlijk dat ik jullie ergens wegzet en dan fotografeer wat er gebeurt. Jullie mogen elkaar veel aanraken lol hebben en knuffelen tijdens de shoot!

Jullie krijgen kleine opdrachtjes en leuke vragen. De kinderen mogen tussendoor lekker rennen en spelen. Op deze manier proberen we de mooiste connecties vast te leggen, datgene wat je over 25 jaar terug wil zien in deze foto's. 

Het kan zijn dat ik jullie ga vragen ergens op te zitten, of zelfs op de grond te gaan zitten. Dit kan ervoor zorgen dat jullie kleren vies worden, lekker wassen daarna dus!

gezinshoot

Krijg geen spijt en boek op tijd! Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt en zou het ontzettend vervelend vinden als ik geen mooie foto's voor jullie zou kunnen maken omdat we er niet op tijd bij zijn. Dus wacht niet te lang.

Yes! Ik wil graag een datum reserveren!

familieshoot bos

Extra Info

Kinderen hebben een korte concentratie. Houdt er rekening mee dat de shoot met kleinere kinderen ongeveer 30 a 60 minuten duurt.

 

Het voor de foto's het mooiste is om de shoot in te plannen net ná zonsopgang of net voor zonsondergang. 

 

Kleding met neutrale zachte kleuren het mooiste zijn voor het resultaat.

 

Probeer drukke prints en teksten op kleding te vermijden

 

Wees je ervan bewust dat je ook vies kan worden buiten.

HEEL LIEF, ONWIJS GEDULDIG MET KINDEREN, LEUKE INTERACTIE MET JE KLANTEN, HET VOELT HEEL SNEL VERTROUWD AAN. JE TRUCJE OM ONS ZOONTJE AAN HET LACHTEN TE KRIJGEN MET DE LEGOPOPPETJES OP JE CAMERA WERKTE NOG STEEDS ALS WE ZELF FOTO'S MAKEN! EN ZELFS MIJN MAN VOND HET NIET ONGEMAKKELIJK. WE HADDEN JE OOK ECHT GRAAG ALS GEBOORTEFOTOGRAAF GEHAD, MAAR DAT LIEP ALLMAAL WAT ANDERS. 

Lonneke van Veen | Gezins reportage

familie reportage Lekkum

LAAT MIJ JE HELPEN OM DE MOOISTE MOMENTEN EN CONNECTIES VAN JOUW FAMILIE TE BEWAREN VOOR LATER. 

bottom of page