top of page
fotoshoot friesland

Familie- & gezinshoot in Leeuwarden

Familieshoot rengerspark

Hebben jullie iets te vieren? Een jubileum binnen de familie, of één van je geliefden heeft een mijlpaal bereikt, of jullie hebben gewoon een heel mooie familie? In ieder geval wil je jullie liefde vieren en vatten in een mooie fotoreportage. Boek dan een familie reportage op een prachtige locatie in Leeuwarden of omstreken. De fotoshoot is een leuk uitstapje met de hele familie! 

De familie buiten fotoshoot is geschikt in elk seizoen en kan het hele jaar geboekt worden. De keuze kan bijvoorbeeld zijn:

- In een van de mooie parken in Leeuwarden, bijvoorbeeld het Rengerspark

- in het bos, Bos van Ype of Stania State

- of in de stad Leeuwarden zelf

 

Elke locatie is mogelijk!

FAMILIE FOTOSHOOT

GEZINS FOTOSHOOT

Werkwijze

Wanneer je besluit een fotoshoot bij mij te boeken dan stuur ik je zo snel mogelijk alle benodigde informatie per mail. In en rondom Leeuwarden weet ik de mooiste plekjes te vinden! De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Mijn doel is dat jullie een hele leuke tijd hebben, waarin jullie echt centraal staan! Met als resultaat prachtige foto's. Foto's die je in een album kunt stoppen, cadeau kunt geven aan je geliefde of op kunt hangen als jouw eigen stukje kunst in huis.

1

RESERVEER
JE FOTOSHOOT

Neem contact met mij op om te kijken of ik nog een plekje vrij heb in mijn agenda!

2

BETALING
RESERVERINGSKOSTEN

Om de reservering en het plekje in mijn agenda definitief te maken worden de opnamekosten direct na het maken van de reservering betaald. Deze kosten staan voor de tijd van de uitgebreide fotoshoot, eventueel gebruik van aanwezige props en materialen, mijn expertise, creativiteit, geduld en kundige nabewerking van de foto's.

3

DE
FOTOSHOOT

Yes! Het is zo ver! De fotoshoot vind plaats. We gaan mooie beelden maken. Dierbare momenten die je de rest van je leven kan gaan koesteren.

4

LEVERING
FOTOGALERIJ

Jeeeh!!! Het is een paar weken na de fotoshoot en jullie ontvangen van mij de online fotogalerij!

Nu kunnen jullie foto's gaan uitkiezen welke jullie graag digitaal zouden willen gaan ontvangen! De foto gallerij bestaat uit minimaal 25 beelden om een keuze uit te maken, maar tegen betaling van 99 euro kunnen jullie ze ook allemaal ontvangen.

Tijdens de shoot

We gaan er een leuke shoot van maken. Ik werk tijdens mijn buitenshoots "geposeerd en ongeposeerd". Dat betekend eigenlijk dat ik jullie ergens wegzet en dan fotografeer wat er gebeurt. Jullie mogen elkaar veel aanraken lol hebben en knuffelen tijdens de shoot!

Jullie krijgen kleine opdrachtjes en leuke vragen. De kinderen mogen tussendoor lekker rennen en spelen. Op deze manier proberen we de mooiste connecties vast te leggen, datgene wat je over 25 jaar terug wil zien in deze foto's. 

Het kan zijn dat ik jullie ga vragen ergens op te zitten, of zelfs op de grond te gaan zitten. Dit kan ervoor zorgen dat jullie kleren vies worden, lekker wassen daarna dus!

2023-10-16_0037.jpg

Krijg geen spijt en boek op tijd! Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt en zou het ontzettend vervelend vinden als ik geen mooie foto's voor jullie zou kunnen maken omdat we er niet op tijd bij zijn. Dus wacht niet te lang.

Yes! Ik wil graag een datum reserveren!

HEEL LIEF, ONWIJS GEDULDIG MET KINDEREN, LEUKE INTERACTIE MET JE KLANTEN, HET VOELT HEEL SNEL VERTROUWD AAN. JE TRUCJE OM ONS ZOONTJE AAN HET LACHTEN TE KRIJGEN MET DE LEGOPOPPETJES OP JE CAMERA WERKTE NOG STEEDS ALS WE ZELF FOTO'S MAKEN! EN ZELFS MIJN MAN VOND HET NIET ONGEMAKKELIJK. WE HADDEN JE OOK ECHT GRAAG ALS GEBOORTEFOTOGRAAF GEHAD, MAAR DAT LIEP ALLMAAL WAT ANDERS. 

Lonneke van Veen | Gezins reportage

bottom of page