top of page

 Newborn reportage - Newborn fotograaf - Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot Friesland - Fotograaf Friesland - Fotografie - Hurdegaryp - Burgum - Wergea - Stiens - Ferwert - Burdaard - Eastermar - Buitenpost - Dronryp - Akkrum - Aldeboarn - Earnewald - Gytsjerk - Sint Annaparochie - Dokkum - Wolvega - Steenwijk - Gorredijk - Sexbierum - Heeg - Beesterzwaag - Workum - Grou - Leek - Zuidhoorn - Rhoden - Giethoorn - Veenhuizen - de Westereen - Damwald - Holwerd - Makkum - Stavoren - Balk - Oosterwolde - Drachten - Franeker - Harlingen - Sneek - Heerenveen - Bolsward - Lemmer - Emmeloord - Bolsward - Hoogeveen

newborn lifestyle shoot

Lifestyle newbornshoot

LET ME LOVE YOU A LITTLE MORE BEFORE YOU'RE NOT LITTLE ANYMORE

Ben je zwanger of net bevallen en kom je hier een kijkje nemen?! Van harte gefeliciteerd!

Je gaat een hele speciale tijd tegemoet. De tijd gaat zo hard en ze worden zo snel groot! Wist je dat je maar 7 weken een newborn hebt.

Die 1e foto’s van je kleintje zijn zo schattig! Dat wil je toch mooi laten vastleggen d.m.v. een lifestyle newbornshoot?!

 

Voor een lifestyle newbornshoot kom ik bij jullie thuis. In de woon-, slaap- en babykamer maak ik liefdevolle foto’s van jullie als gezin en van de baby.  Omdat jullie vast heel veel liefde en tijd hebben besteed aan de babykamer maak ik daar ook detail foto’s.

Bij een lifestyle newbornshoot gaat het om ontspannen foto’s en ongedwongen foto’s. De liefde tussen jullie en jullie newborn staat bovenaan. Foto’s met broertjes, zusjes en huisdieren behoren ook zeker tot de mogelijkheid.

Als de baby tussen de 7 dagen en 4 weken oud is kun je een lifestyleshoot laten plaats vinden. 

2023-10-18_0027.jpg

Hoe gaat het in zijn werk?

Een lifestyle newbornshoot duurt tussen de 1 en 1,5 uur.

Heeft je baby al voorkeur voor een bepaald dagdeel dan kom ik wanneer de baby het rustigst is.

Bij een lifestyle shoot mag je baby wakker zijn. Het fijne van een lifestyle newbornshoot is dat je je baby lekker veel mag vasthouden.

Hoewel het natuurlijk een hele indrukwekkende en drukke tijd is staat een opgeruimd huis/achtergrond het mooist. Afleidende elementen kunnen ook ter plekken worden verplaatst.

Omdat ik een lichte stijl van fotografie heb komt deze stijl het mooiste uit met een licht interieur.  Dit kun je natuurlijk ook creëren door een licht kleurige sprei op je bed of bank te leggen. (Heb je deze niet in bezit kan ik er altijd 1 meenemen.) Mocht je meer van een warme stijl houden dan kan je dit ook bij mij aangeven en vragen naar de mogelijkheden. In de portfolio een aantal voorbeelden van een warme bewerking 

Bij newborn fotografie is licht heel erg belangrijk. Wanneer er niet genoeg licht aanwezig is maak ik gebruik van flitser. Hierdoor zijn de foto’s altijd goed belicht en echt mooi scherp. 

Het licht is het mooist tussen 10:00 uur en 15:00 uur. Ik neem alle tijd om de baby goed vast te leggen want je dierbaarste bezit moet er toch mooi op staan!

Bij een lifestyleshoot hoeft je baby niet in posities gelegd worden dat mag natuurlijk wel. Op bed het bed van papa en mama is hier een mooie gelegenheid voor. Doordat ik ook geposeerde newbornfotografie aanbiedt  heb ik hier veel ervaring in.

Ik zal de baby nooit in een voor hem/haar oncomfortabele positie leggen, de baby bepaalt.

We volgen het ritme van jullie baby zo is er ook echt tijd om tussendoor te voeden. Het kan zo zijn dat je baby tijdens de shoot wat extra voeding nodig heeft om hem/haar een comfortabel gevoel te geven want een ontspannen baby staat er het mooist op.

Wil je nog foto’s van je newborn met wat minder kleertjes aan dan is het belangrijk dat die ruimte waar de foto’s worden gemaakt goed verwarmd is.

De pakketten

PAKKET

Basic

1 - 1,5 uur fotografie

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

5 digitale bestanden op hoge resolutie van je favoriete beelden

€145

PAKKET

Lief

1 - 1,5  uur fotografie

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

10 digitale bestanden op hoge resolutie van je favoriete beelden
 
Inclusief mini-album met 8 foto's t.w.v.€49

€195

PAKKET

Liever

1 - 1,5 uur fotografie

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

15 digitale bestanden op hoge resolutie van je favoriete beelden

Inclusief mini-album met 8 foto's t.w.v.€49

 

€245

PAKKET

Allerliefst

1 - 1,5 uur fotografie

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

ALLE digitale bestanden op hoge resolutie van je favoriete beelden

Inclusief mini-album met 8 foto's t.w.v.€49

10 professionele afdrukken 13x18 van jou favoriete beelden

Luxe USB + ALLE digitale bestanden van de fotoreportage

€ 295

lifestyle newborn reportage

Maak jouw fotoshoot tastbaar & persoonlijk!

We leven op dit moment in een digitaal tijdperk. Iedereen heeft zijn telefoon vol staan met foto’s van zijn kinderen, maar zou je met je kinderen achter de computer gaan zitten om de foto’s te bekijken? Elk jaar een dag prikken om ‘gezellig’ achter het scherm te duiken en herinneringen op te halen? Nee toch? Daarom is het mijn missie om iedereen met een mooi fotoproduct naar huis te laten gaan.


Maak die belangrijke periodes in je leven tastbaar voor later. Heerlijk toch om te weten dat er een mooi album in de kast ligt met jullie dierbaarste herinneringen. Net zoals jij vroeger wel eens het trouwalbum van je ouders (of opa & oma) doorkeek?
Opnieuw genietend van die mooie momenten…

EEN ECHTE PROFESSIONAL! JE WEET WAT JE AAN HET DOEN BENT, SUPER MET KINDEREN EN PASGEBOREN BABY'S HEEL KNAP HOE JIJ IEDEREEN OP ZIJN OF HAAR GEMAK STELT. JE VOELT JE NIET ONGEMAKKELIJK BIJ JOU EN JE STRAALT OOK RUST UIT, JE NEEMT DE TIJD EN DOET ALLES VOOR "DIE" PERFECTE FOTO TE KRIJGEN! 

Samantha de Munck | Newborn reportage

Lees meer reviews via Google. Of misschien wil je zelf graag een ervaring delen? Ik waardeer het enorm! En als bedankje ontvang je een leuk cadeautje van jou fotoshoot via de post!

 

Lifestyle newborn shoot

Ben je nieuwsgierig geworden?

WIL JE MEER WETEN???

Laat hieronder je naam en emailadres achter en klik vervolgens op de download knop. Je ontvangt meteen het "Newborn magazine" met nog meer informatie!

bottom of page