top of page

 Newborn reportage - Newborn fotograaf - Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot Friesland - Fotograaf Friesland - Fotografie - Hurdegaryp - Burgum - Wergea - Stiens - Ferwert - Burdaard - Eastermar - Buitenpost - Dronryp - Akkrum - Aldeboarn - Earnewald - Gytsjerk - Sint Annaparochie - Dokkum - Wolvega - Steenwijk - Gorredijk - Sexbierum - Heeg - Beesterzwaag - Workum - Grou - Leek - Zuidhoorn - Rhoden - Giethoorn - Veenhuizen - de Westereen - Damwald - Holwerd - Makkum - Stavoren - Balk - Oosterwolde - Drachten - Franeker - Harlingen - Sneek - Heerenveen - Bolsward - Lemmer - Emmeloord - Bolsward - Hoogeveen

zwangerschap fotograaf leeuwarden

Zwangerschap fotoshoot

ZWANGERSCHAP - EEN FOTOSHOOT IN DE STUDIO OF BUITEN

Die eerste weken samen met je baby zijn speciaal en onvergetelijk. . De tijd dat een baby klein is gaat zo snel voorbij! Laat deze bijzondere tijd vastleggen door middel van een newbornshoot. En hierdoor kunnen jullie nog jarenlang nagenieten van deze bijzondere periode!

Een newbornshoot wordt gepland binnen 3 weken na de geboorte van jullie kleintje, in deze periode slaapt jullie newborn nog veel en kan daardoor makkelijk in diverse houdingen worden gelegd. Tijdens de fotosessie werk ik met diverse settings en kleuren. Ik gebruik vooral pastel tinten en natuurlijke tinten. 

Foto’s met ouders en broertjes/zusjes behoren tot de mogelijkheid. Reserveer zo snel mogelijk jullie plekje Dan zijn jullie in ieder geval verzekerd van een plaats. Ik houd dan rond de uitgerekende datum plaats vrij in mijn agenda voor jullie newborn.

Na de geboorte van de baby plannen we samen een moment voor de sessie in. Deze vindt bij voorkeur plaats tussen de 12 en 15 dagen na de geboorte van jullie kindje. Wanneer jullie kindje eerder wordt geboren, kan hiervan worden afgeweken. 

zwangerschap fotoshoot

Voor de zwangerschapsshoot

Wil je een reportage van je pasgeboren baby, bel of mail dan al tijdens de zwangerschap om een afspraak te maken.

Als de baby eenmaal geboren is, komen jullie binnen 3 weken na de geboorte bij mij in de fotostudio langs om van jullie kleintje foto's te laten maken. 

Vooraf bespreken we samen wat jullie voorkeur is qua kleur en materiaal..​

newborn fotografie
zwangerschaps reportage

Opnamekosten

INVESTEER IN EEN MOOIE HERINNERING VOOR LATER 

Ná het plaatsen van de reservering betaal je de opnamekosten voor de fotoshoot. De opnamekosten voor een zwangerschaps reportage zijn €195. Pas na dat de opnamekosten zijn betaald is de reservering en het plekje in de agenda definitief. Het restant van de investering betaal je ná de Newbornshoot. De minimale investering voor een Newbornshoot is € 195 + het bedrag van het gekozen pakket.

Wil je toch liever een upgrade van je pakket na de Newborn reportage? Dan is dat altijd mogelijk. 

Naast de pakketten heb ik nog overige producten die je kunt bestellen, deze zijn in de studio allemaal te bekijken.

Zwangere fotografie

Tijdens de reportage

JE KINDJE BEPAALD HOE DE FOTOSHOOT VERLOOPT

Jullie kindje bepaalt hoe de reportage verloopt. We letten goed op de signalen die jullie baby ons geeft om de reportage zo comfortabel en soepel mogelijk te laten verlopen. Heeft jullie baby honger? Dan gaan we voeden. Vind hij of zij een pose niet fijn? Dan doen we die niet. De shoot vind plaats bij jullie thuis en duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. Deze tijd is nodig om in alle rust mooie foto's te kunnen maken.

  • We doen geen risicovolle poses 

  • Er zijn altijd ogen gericht op de baby

  • Er is altijd iemand binnen armlengte afstand van de baby

  • We zorgen voor een comfortabele omgevingstemperatuur

  • Er zijn altijd "3 punten van contact" als we met ouders poseren.

  • Er is een veilige werkomgeving

  • Hygiënische materialen en werkwijze

newborn fotoshoot
Zwangere fotografie
newborn foto reportage

Na de reportage

Een aantal dagen na de reportage ontvangen jullie van mij een kleine sneak preview van jullie fotoshoot en een uitnodiging voor een bestelsessie bij mij in de studio.  

Ik ga in de tussentijd aan de slag met de nabewerking van jullie foto's. Afhankelijk van met name de huid van jouw kindje, is dat soms enorm veel werk. Ik haal huidschilfertjes, vlekjes, en baby-acne éen voor éen weg totdat je een mooi en nog steeds natuurlijk beeld van jouw kindje overhoudt.

Daarom duurt het afleveren van de foto’s soms best even; per foto is het vaak tussen 15 en 25 minuten werk. Met een gemiddelde van ca 20 geselecteerde foto’s per fotoshoot, levert dit toch al snel behoorlijk wat uurtjes werk op.

De pakketten

PAKKET

Basic

1 - 1,5 uur fotografie

1 setting samen met ouders

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

5 prachtige professioneel nabewerkte foto's op groot formaat

€195

PAKKET

Lief

1 - 1,5 uur fotografie

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

5 digitale bestanden op hoge resolutie van je favoriete beelden
 
Inclusief mini-album met 8 foto's t.w.v.€49

€245

PAKKET

Liever

1,5 - 2 uur fotografie

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

10 digitale bestanden op hoge resolutie

Setting met ouders & gezin + apart met Newborn

Inclusief mini-album met 8 foto's t.w.v.€49

5 professionele afdrukken 13x18 van jou favoriete beelden

€295

PAKKET

Allerliefst

1,5 - 2 uur fotografie

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

20 digitale bestanden op hoge resolutie

Setting met ouders & gezin + apart met Newborn

Inclusief mini-album met 8 foto's t.w.v.€49

10 professionele afdrukken 13x18 van jou favoriete beelden

Luxe USB + digitale bestanden van de fotoreportage

€ 395

newborn twins

Hoe gaan het in zijn werk?

- De fotosessie is inclusief voorbereiding, gebruik van kleding en accessoires in de studio, nabewerking van de mooiste foto's, bestelsessie achteraf in de studio een een harmonicaboekje van 15x15 cm met 8 foto's naar keuze.

- Digitale bestanden en overige fotoproducten zitten niet inbegrepen bij de fotoshoot prijs. Deze bestel je tijdens de bestelsessie en betaal je achteraf.

- Ongeveer 2/3 weken na de fotoshoot plannen we een nieuwe datum voor de bestelsessie. Tijdens deze bestelsessie bekijken we samen de (bewerkte) foto's en lopen de productenlijst stap 1 t/m 3 na. Wat past het beste bij jullie, welke herinnering wil je hebben voor later? Welk formaat moet er aan de muur of welke kleur zullen wel het album maken. Allemaal vragen waar ik jullie in begeleid.

- Online galerie met minimaal 15 foto's om uit te kiezen
- Mijn ervaring en vakkennis met newborn baby's
- Mijn tijd die ik bezig ben tijdens de fotoreportage en tijdens de nabewerking. 
- Accessoires zoals kleden, achtergronden, wraps, haarbandjes, leuke kleertjes en mutsjes etc.

 

Deze prijzen gelden voor een fotoshoot in mijn fotostudio LIEF. 

 

Mockup newborn gids.png

Gratis ZwangerMagazine

Maak jouw fotoshoot tastbaar & persoonlijk!

We leven op dit moment in een digitaal tijdperk. Iedereen heeft zijn telefoon vol staan met foto’s van zijn kinderen, maar zou je met je kinderen achter de computer gaan zitten om de foto’s te bekijken? Elk jaar een dag prikken om ‘gezellig’ achter het scherm te duiken en herinneringen op te halen? Nee toch? Daarom is het mijn missie om iedereen met een mooi fotoproduct naar huis te laten gaan.


Maak die belangrijke periodes in je leven tastbaar voor later. Heerlijk toch om te weten dat er een mooi album in de kast ligt met jullie dierbaarste herinneringen. Net zoals jij vroeger wel eens het trouwalbum van je ouders (of opa & oma) doorkeek?
Opnieuw genietend van die mooie momenten…

EEN ECHTE PROFESSIONAL! JE WEET WAT JE AAN HET DOEN BENT, SUPER MET KINDEREN EN PASGEBOREN BABY'S HEEL KNAP HOE JIJ IEDEREEN OP ZIJN OF HAAR GEMAK STELT. JE VOELT JE NIET ONGEMAKKELIJK BIJ JOU EN JE STRAALT OOK RUST UIT, JE NEEMT DE TIJD EN DOET ALLES VOOR "DIE" PERFECTE FOTO TE KRIJGEN! 

Samantha de Munck | Newborn reportage

Lees meer reviews via Google. Of misschien wil je zelf graag een ervaring delen? Ik waardeer het enorm! En als bedankje ontvang je een leuk cadeautje van jou fotoshoot via de post!

 

Ben je nieuwsgierig geworden?

EN WIL JE MEER WETEN???

Laat hieronder je naam en emailadres achter en klik vervolgens op de download knop. Je ontvangt meteen het "Newborn magazine" met nog meer informatie!

bottom of page