top of page

Cakesmash fotoshoot Leeuwarden

Bijgewerkt op: 8 jan.

Is je kindje bijna 1 jaar? Tijd om te cakesmashen!!

Cakesmash fotoshoots zijn heel hip op dit moment. Als je kindje bijna één jaar wordt, laat je hem of haar kennismaken met taart door er lekker mee te kliederen. Ondertussen leg ik als fotograaf het feestelijke tafereel vast. Meestal plan je een cakesmash één tot twee maanden vóór de eerste verjaardag van je kindje, zodat je de foto’s op tijd ontvangt voor de verjaardagsuitnodiging. Daarnaast zijn die vrolijke foto’s een geweldige herinnering voor later!


Een poosje terug kwam Mercy samen met mama en oma bij mij in de fotostudio om te smashen.

Ik begin altijd met het maken van mooie tijdloze portret foto's van jullie kindje zonder taart. De achtergrondkleuren kunnen jullie van te voren in mijn brochure uitkiezen en de props, kleertjes en accessoires in de studio.


Mercy zat eerst zo vreemd naar ons te kijken, er kon geen lachje vanaf waardoor wij zo om hem moesten lachen. Door liedjes te zingen en verstoppertje achter de kamera begon Mercy het leuk te vinden.

baby fotografieNa de portret sessie gaan we beginnen met de taart! Gemaakt door https://www.facebook.com/LekkerZoet/


Mercy moet er eerst helemaal niks van hebben. We hebben daarom even een pauze ingelast, even lekker gegeten, gedronken en gekletst. En toen ging Mercy op ontdekking, mag ik hier echt aanzitten?! Lekker voelen, proeven, smullen en slopen haha. Aan het einde ziet de taart er ietsje ander uit....

Na de cakesmash fotoshoot zitten de kindjes vaak helemaal onder de taart. Hoe fijn is het om dan even in een warm badje te mogen zitten om lekker schoon te worden! Even plonzen en spetteren als afsluiter van de fotoshoot en daar maak ik natuurlijk mooie foto’s van. Wanneer het kindje het leuk vind gaat de automatische bellenblaas ook nog even aan.


Ook hier keek Mercy eerst even de kat uit de boom, maar had al snel dikke lol met de bellen en spetterde lekker in het water.
Wil je ook komen smashen met jouw bijna 1 jarige kindje??


Klik dan voor meer informatie over een cakesmash fotoshoot op onderstaande knop!


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page