top of page
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Instagram
Newborn producten

FOTOPRODUCTEN

Maak je herinneringen tastbaar!

Voor altijd blijven genieten?

Herken je dat? Dat je foto’s maar staan te staan op je computer, met de gedachten “ooit ga ik er nog wat mee doen”. Waarschijnlijk gebeurt dit negen van de tien keer niet vanwege de drukte van een gezin en dat is toch hartstikke zonde van je mooie reportage. Daarom heb ik voor jullie bij verschillende vakleveranciers een selectie gemaakt van de mooiste  handgemaakte fotoproducten. Wat het nóg unieker maakt is dat de producten niet door de gewone consument te bestellen zijn. Kortom je kunt bij mij terecht voor een geheel eigen collectie van je fotosessie.

CREEER SAMEN MET MIJ EEN TASTBAAR PRODUCT

Het assortiment bevat o.a.: foto boxen, passe-partoutboxen met , albums, harmonicaboekjes, canvas, retro wood prints, acrylblokken, en velen andere mooie opties die jij hier in de studio kunt bekijken en op maat kunt laten maken en ontwerpen.

Persoonlijke bestelsessie

Ongeveer 3 weken na de fotoshoot ontvang ik je/jullie graag in de fotostudio in Leeuwarden voor jouw persoonlijke bestelsessie.

 

Tijdens deze sessie toon ik de beelden van jouw fotoshoot. Na het bekijken kan je een bijpassend pakket naar wens kiezen.

 

Tevens stellen we het luxe fotoalbum samen (inclusief pakket). Er is ruime keuze in materialen en kleuren. Zo maken we de fotoproducten helemaal persoonlijk en exclusief naar eigen smaak! Daarnaast is er nog ruime keuze in andere hoge kwaliteit fotoproducten, welke jullie kunnen bekijken in de studio.

 

De fotoproducten worden handgemaakt door een hoogstaande leverancier in Griekenland. Je kunt uitstekende kwaliteit verwachten!

 

Tijdens deze bestelsessie gaan we jouw bestelling volledig regelen, zodat jij nergens meer over na hoeft te denken. Gezamenlijk gaan we jullie unique album (inclusief pakket) samenstellen kwa materiaal en kleuren.

ALLES NOG EVEN OP EEN RIJTJE

Jullie foto's bekijken van de fotoreportage door middel van een slideshow.

Kies een bijpassend pakket.

Samen gaan we een fantastisch album samenstellen welke helemaal handgemaakt word in Griekenland

Kies eventuele andere fotoproducten en of cadeauartikelen voor de opa en oma's.

hoog kwalitatief fotoalbum
custom made fotoproducten

MET LIEFDE GEMAAKT

GENERATIES LANG PLEZIER

HIGH END

GRIEKENLAND

Bekijk alle fotoproducten

  • Pinterest - Black Circle
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page